Användarvillkor

Så arbetar vi på Bäst24

Vårt mål är att hjälpa privatkonsumenter att hitta de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. Vi utför inte några egna tester av de produkter som vi rekommenderar, istället sammanställer vi resultatet från tester utförda av andra företag och organisationer. Vi eftersträvar att använda trovärdiga källor som uppvisar djup kunskap kring de produkter som testas.

När det kommer till rekommendation av tjänster hämtar vi information om kundnöjdhet från tredjepartstjänster som exempelvis Trustpilot och Svenskt Kvalitetsindex.

Bäst24

Vi sammanställer resultatet från de bästa och mest omfattande testerna som finns tillgängliga.

Vi använder endast trovärdiga källor som uppvisar djup kunskap i det ämne som testet avser.

I alla artiklar hittar du källor som har använts som underlag till vår bedömning.

Vi baserar våra rekommendationer på tester utförda av bland annat Råd & Rön och Testfakta. Men även internationella tidningar och testinstitut. 

Vi bedömer kundnöjdhet genom att analysera kundbetyg från bland annat Svenskt Kvalitetsindex, Trustpilot, Reco, och Google Recensioner. Samt kundbetyg hos större återförsäljare som exempelvis Amazon.

Annonsering

Vi använder så kallade affiliate-länkar på denna hemsida, vilket innebär att vi kan få en provision när du genomför ett köp hos någon av de återförsäljare som vi rekommenderar. Vår provision påverkar inte ditt pris. Det är tack vare denna provision som vi kan erbjuda vår tjänst kostnadsfritt för alla besökare.